Çikolatalı tart

2 yumurta
Yarım su bardağı seker
Yarım su bardağı sıvıyağ
Yarım su bardağı süt
3 yk kakao
1 vanilya
1 kabartma tozu
1 su bardağı un
Üzeri için
1 pk droetker çikolatalı fındık sosu
1.5 su bardağı süt
Bol fındık kırığı

Yapılışı
Yumurtaları derin bir kabın içine kırın üzerine sekeri koyup çırpın sonra sırayla unu en son olacak şekilde malzemeleri ilave edip karıştırın tart kalıbını önce tereyağı ile heryerini yağlayıp sonra her tarafına eşit un serpip içine harcı dökün önceden ısıtılmış 160c fırında pişirin. Pişerken sosu 1.5 su bardağı süt ile yapıp pişen ve soğuduktan sonra ters çevirdiğimiz tartın iç kısmına çikolatalı sosu dökün soğuduktan sonra üzerini fındıkla süsleyip servise hazır hale getirebilirsiniz. Çok güzel ve garantili bir tart muhakkak yapın vazgeçemeyeceksiniz. Sevgiler..

img_3109

img_3094

img_3023

img_3017

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s